CGS LABS Konferenca se ponosno vrača v slovenski prostor! Osrednji dogodek za projektante v gradbeništvu in geodeziji s seboj zopet prinaša bogat program strokovnih predavanj, delavnic in panelnih razprav.

Načrtovanje infrastrukture v tako spremenljivem okolju in času, v katerem živimo, postaja pravi izziv. Spreminjajo se družbene in ekonomske potrebe, narava pa se na naše delovanje odziva močneje kot kdaj koli prej. Čas je za premislek, za spremembo. Načrtovanje za prihodnje stoletje moramo korenito preoblikovati. Projektanti imate danes v svojih rokah oboje – veliko odgovornost in veliko priložnost.

Naša zaveza je, da vas opremimo z znanjem in orodji, da boste kos sodobnim izzivom.

Kaj bo vsebina CGS LABS Konference?
Na konferenci bomo z velikim poudarkom obravnavali teme inovativnih programskih rešitev, ki naslavljajo izzive prometne infrastrukture, komunalne hidrotehnike, načrtovanja ureditev vodotokov ter informacijskih sistemov za podporo vzdrževanju prometne infrastrukture.
Poglobili se bomo v uporabo BIM tehnologij in raziskali tehnične novosti, ki jih ponujajo programska oprema in vodilni proizvajalci na tem področju, kot so AUTODESK, STUDIO ARS, DHI, in seveda, naše slovensko podjetje, CGS LABS.

Kdo naj se konference udeleži?
CGS LABS konferenca je namenjena vsem, ki želite biti v stiku z najnovejšimi trendi in tehnologijami v inženirstvu. Od projektantov, geodetov, arhitektov do vodarjev, vsak bo našel nekaj zase. Udeležba na konferenci vam bo omogočila ne le dostop do pomembnih znanj na področju projektiranja, ampak nudi tudi priložnost za razširitev vaše profesionalne mreže.

več informacij in prijava