MIKE Powered by DHI je skupina programskih rešitev, ki omogočajo natančno analizo, modeliranje in simulacijo kakršnih koli izzivov v vodnem okolju.

Programi so namenjeni strokovnjakom v vodarstvu in hidrotehniki in so plod več kot 25 let izkušenj in raziskovalnega dela. MIKE Powered by DHI prenaša znanost v prakso, kar vam daje konkurenčno prednost. Paket izdelkov MIKE pokriva širši spekter potreb po modeliranju voda kot katerikoli primerljiv programski paket – zagotavlja pravo orodje za vsak izziv, povezan z vodo.

Oglejte si povezave in raziščite široko paleto izdelkov programske opreme MIKE Powered by DHI in ugotovite, kateri izdelek ustreza vašim potrebam.

Če ste v dvomih, ali če imate vprašanja, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo pomagali.

Nova izdaja MIKE 2022

Pomemben mejnik v zgodovini MIKE izdelkov s skupino MIKE+ programov. 

JE NOVA GENERACIJA MIKE

“+” označuje naslednjo generacijo modelirne platforme in tako predstavlja simbol, da gre za nadgradnjo klasičnih orodij, kot sta MIKE URBAN in MIKE FLOOD.

MIKE+  

Je rezultat strateškega razvoja programskega orodja, ki združuje področje rek, cevovodov in 2D površinskih tokov, v enoten način modeliranja. Mike+ združuje zmogljivosti naših klasičnih izdelkov MIKE URBAN, MIKE HYDRO River in MIKE FLOOD v eno samo integrirano programsko okolje.

Mike+ vključuje rešitve za mnoge težave uporabnikov. Ponuja integriran, dosleden in učinkovit proces izgradnje modelov – vse v enem uporabniškem vmesniku.

S tehnološkega vidika MIKE+ je zgrajen na platformi MIKE URBAN+ in gre tudi v resnici za predelavo samega MIKE URBAN+, vendar z dodano funkcionalnostjo za reke in poplave.

Morda ste že dolgoletni uporabnik ali pa naključni bralec tega besedila. V vsakem primeru znamka programov Mike zbudi prepoznavno podobo računalniških rešitev na področju modeliranja voda.


Oglejte si tudi pretekli vebinar na temo novih orodij za področje projektiranja in uporavljanja površinskih in podzemnih voda.

Gostili smo tudi Enrico Ulisse Remigija, experta na področju ravnanja z odpadnimi vodami in razvoja primerne programske opreme WEST.

ogled vebinarja

DHI ACADEMY

Brezplačna spletna izobraževanja

Delate na področju okoljskega inženiringa, upravljanja ali presojanja vplivov na okolje?

Potrebujete hiter uvod v upravljanje kakovosti vode in ekološkega modeliranja?

Potem vam bo všeč ta spletni tečaj za samouke! Na tečaju boste izvedeli vsebine s področja upravljanja kakovosti vode in ekološkega modeliranja in tudi kako uporabiti MIKE ECO Lab, DHI-jevo numerično orodje za ekološko modeliranje. Tečaj je modularen, tako da mu lahko sledite korak za korakom!

Opis izobraževanja – PDF  |  Informacije  |  PRIJAVA  |

Ste nov ali potencialni potencialni uporabnik MIKE+ Urban Flooding?

Potem je ta brezplačni, samoučni spletni tečaj primeren za vas! Tečaj vam bo predstavil koristi povezanih modelov in kako to naredite v programu MIKE+ Urban Flooding. Tečaj je modularen, tako da mu lahko sledite korak za korakom!

Informacije  |  PRIJAVA  |

Tečaj je brezplačen, modularen in primeren za samouke. Tekom štirih modulov boste prejeli splošen pregled MIKE+ Urban Flooding in njegovih koristi. Prikazane vam bodo funkcionalnosti korak za korakom. Naučili se boste kako povezati 1D mrežo z 2D overland modelom in zagnati svojo prvo simulacijo v MU + 2D.

Informacije  |  PRIJAVA  |

Pošljite povpraševanje