Naš cilj je preseči pričakovanja uporabnikov

Izobraževanje uporabnikov programske opreme

Izvajamo specializirana računalniška izobraževanja iz uporabe programske opreme za 2D/3D/ BIM načrtovanje v gradbeništvu, arhitekturi in hidrotehniki, proizvajalcev (CGS Labs, Autodesk, BricsCAD, StudioARS, DHI, Viewpoint, …)

Pregled vseh izobraževanj >

BIM / Izobraževanje in svetovanje

Izvajamo specializirana izobraževanja BIM za različne nivoje uporabnikov: menedžerje, vodje projektov, nadzornike, projektante in za javno upravo.

Svetujemo pri uvajanju računalniških tehnologij BIM v procese načrtovanja, gradnje in vzdrževanja nizko in visoko gradniških objektov.

Pregled izobraževanj BIM >
Želim več informacij o svetovalnih storitvah BIM >

Izvajanje okoljskih meritev

Izvajamo različne kvalitativne in kvantitativne meritve okoljskih parametrov. Merjenje pretoka in kakovosti vodotokov ter podtalnice, meritve vremena, itd.

Okoljemetrija >

Raziskave in razvoj

Smo razvojno-raziskovalno podjetje, registrirano imamo raziskovalno skupino pri ARRS (3864 – Skupina za okolje in prostorsko informatiko). Sodelujemo na številnih nacionalnih in EU RR projektih.

Projekti in članki >

Tehnična podpora

CGS Labs zagotavlja tehnično podporo uporabnikom programske opreme za načrtovanje in upravljanje projektov (Autodesk, CGS, Studio ARS, DHI, BricsCAD, …) kot tudi podporo pri uporabi opreme in sistemov ki jih zastopamo (OTT, GILL, HACH, idr.)

Tehnična podpora >