Naše kompetence na področju digitalizacije

BIM

Izvajamo specializirana BIM izobraževanja za različne ravni uporabnikov: menedžerje, vodje projektov, nadzornike, projektante in zaposlene v javni upravi. Svetujemo pri uvajanju BIM računalniških tehnologij v procese načrtovanja, gradnje in vzdrževanja nizko in visoko gradniških objektov.

Industrija 4.0

Sokreiramo industrijo 4.0, saj je naša osnovna kompetenca uvajanje digitalizacije v procese, ki potekajo v gradbeništvu. Gre za preobrazbo, ki ni več trend, ampak je naša realnost in je nujna za ohranjanje konkurenčnosti. To pa je tudi prioriteta naše države v programu pametne specializacije.

Pametna mesta

Pametna mesta prinašajo njegovim prebivalcem zdravo in kakovostno življenje. Z uvajanjem inovativnih informacijskih rešitev, ki prispevajo k pametni mobilnosti,  omogočajo uporabo podatkov in sodelovanje, tudi naše podjetje pomembno doprinaša k razvoju tega koncepta. Smo aktivni člani strateškega razvojno-inovacijskega partnerstva Pametna mesta in skupnosti.

IoT

Podatki so nafta prihodnosti. Koncept Interneta stvari (IoT) poganja digitalno transformacijo. Kot specialisti za senzorska omrežja in za BIM verjamemo, da nam prihodnost ponuja neslutene možnosti.