Kaj nudimo

Strokovna rast

Delujemo v hitro rastoči panogi! Zato je strokovna rast vsakega posameznika za podjetje ključna, zaželena in nujna, saj z njo zagotavljamo vrhunske izdelke in kakovostne storitve. Spodbujamo in načrtno vlagamo v strokovno rast vsakega posameznika.

Izobraževanje

Znanje je naša ključna vrednota. V svetu informacijskih tehnologij gre razvoj bliskovito naprej, zato je vseživljenjsko izobraževanje še toliko večjega pomena. Skrbimo za redna izobraževanja na vseh ravneh, od strokovnih do izobraževanj za osebno rast.

Obiski mednarodnih konferenc in sejmov

Z našimi izdelki smo prisotni po vsem svetu in konkuriramo največjim svetovnim proizvajalcem programske opreme za načrtovanje. Zato se redno udeležujemo mednarodnih sejmov, konferenc in izobraževanj, kjer pridobivamo nova znanja in potencialne uporabnike.

Mednarodno delovno okolje

Čeprav je naša matična pisarna v Ljubljani, pa je naš tim mednaroden. Včasih se pogovarjamo angleško, včasih hrvaško, včasih nemško, včasih koga tudi ne razumeš :). Morda boš svojo kariero želel nadaljevati v kateri od regijskih pisarn v Nemčiji ali Srbiji? Vse je mogoče!

Prilagodljiv delovnik

Za stranke smo dosegljivi med 8. in 16 uro. A to ni pravilo, saj najbolj zgodnji sodelavci že pred 7. uro napenjajo možgane. Svoj delovnik lahko prilagodiš obveznostim v šoli, družini, športu in ostalim aktivnostim, ki jih počneš v prostem času.

Druženja in timski duh

Na dnevnem redu so skupna kosila, in različne interne popestritve, pri tem pa ne pozabimo na sproščene team buildinge in novoletne zabave. Radi imamo tudi razvedrilo v obliki skupinskih izletov in potovanj.

Šport, rekreacija, kultura in umetnost

Skupaj planinarimo, smučamo, kolesarimo, tečemo,… Spodbujamo zdrav duh v zdravem telesu. Mnogi med nami smo glasbeniki, podpiramo in uživamo v umetnosti.

Pridruži se nam

Razpisana delovna mesta

Študentska praksa

Vpis v bazo kandidatov