Z veseljem objavljamo izdajo najnovejše različice CGS LABS programskega paketa za načrtovanje na področju nizkih – CGS Labs Civil Solutions 2025, ki prinaša vrsto naprednih funkcionalnosti in izboljšav, za večjo učinkovitost, natančnost in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Ključni poudarki:

  • Razširjena podpora za CAD platforme: Naša nova različica podpira najnovejše platforme Autodesk AutoCAD / Civil 3D 2025 in BricsCAD v24, kar zagotavlja brezhibno integracijo in funkcionalnost v več okoljih CAD. Še naprej podpiramo tudi starejše različice programov AutoCAD / Civil 3D in BricsCAD, kar zagotavlja prilagodljivost in enostaven prehod za obstoječe uporabnike.
  • Nove in izboljšane funkcije: Različica 2025 prinaša pomembne izboljšave v programih za načrtovanje cest, železnic in ureditev vodotokov ter ponuja izboljšana orodja in zmogljivosti za optimizacijo projektov.
  • Izboljšave zmogljivosti in uporabnosti: S povečano hitrostjo obdelave podatkov pri določenih procesih in izboljšanim uporabniškim vmesnikom omogoča bolj gladko in intuitivno delo.
  • Izboljšali smo stabilnost in odpravili napake da bi zagotovili zanesljivejšo uporabniško izkušnjo.

Za popoln pregled novih funkcij in izboljšav obiščite stran RELASE NOTES (v ang. jeziku) ali pa jih preberite v PDF dokumentih:  CESTE ŽELEZNICE VODE


CGS Labs BIM rešitve za načrtovanje objektov nizkih gradenj:


Raziščite nove funkcije