Razširjeni prodajni opisi

Najem ali trajna licenca?

Najem licence

Ponuja veliko prilagodljivost in predvidljivost stroškov. Ponujamo kratkoročne in dolgoročne najeme, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim projektnim / poslovnim potrebam. Če licenco najemate vedno lahko uporabljate aktualno različico programske opreme, ki vsebuje vse najnovejše funkcionalnosti in združljivosti z različnimi CAD platformami.

NADGRADNJA 7-dnevnega najema
Če ste sklenili 7-dnevni najem in želite v 30 dneh od nakupa nadgraditi na enoletni najem ali na trajno licenco, bomo znižali ceno za znesek, ki ste ga že plačali.

NADGRADNJA 90-dnevnega najema
Če ste sklenili 90-dnevni najem in želite v 90 dneh od nakupa nadgraditi na enoletni najem ali na trajno licenco, bomo znižali ceno za znesek, ki ste ga že plačali.

Trajna licenca

Gre za klasično možnost licenciranja brez časovne omejitve. Začetni stroški programske opreme so v primerjavi z najemom sicer višji, vendar je prednost ta, da pri tej obliki licenciranja postanete lastnik licence za nedoločen čas.

Tudi v primeru, ko se pri licenci odločite za aktiven plan CGS Labs vzdrževanja, ki bo sproti posodabljal vašo programsko opremo, bodo stroški lastništva v primerjavi z najemom na daljši rok, nižji.

Licenca za enega uporabnika ali mrežna licenca?

Licenca programske opreme za enega uporabnika

Lahko jo namestite na en sam računalnik, sočasno pa jo lahko uporablja le en uporabnik.

Licenca za omrežno programsko opremo

Uporablja jo lahko vsak uporabnik v lokalnem omrežju, ki ima v svojem računalniku nameščeno programsko opremo, število sočasnih uporabnikov je omejeno. Eno mrežno licenco lahko sočasno uporablja en projektant, tri mrežne licence sočasno lahko uporabljajo trije projektanti, itd.

Vzdrževanje programske opreme CGS Labs (CSM)

Aktiven CSM vam omogoča dostop do vseh morebitnih posodobitev, nadgradenj in novih različic v obdobju vzdrževanja. Sem spada tudi dostop do novih funkcij in združljivost z najnovejšimi CAD platformami. CSM je storitev, vezana na trajno licenco za enega uporabnika ali trajno mrežno licenco.

Prednosti dodatne licence za domačo uporabo

CSM vam daje tudi pravico, da namestite dodatno, tako imenovano »Home-use« licenco, ki vam zagotavlja nekaj dodatne prilagodljivosti pri uporabi programske opreme na domačem računalniku ali prenosniku.

Financiranje CGS Labs

Financiranje je privlačna možnost, če se odločate za nakup več trajnih licenc. Omogoča odplačilo licenc v mesečnih obrokih v daljšem obdobju, poleg tega pa imate pravico, da se naročite na dodatne začasne licence po zelo ugodni ceni.

To je odlična možnost za podjetja, ki morajo hitro vzpostaviti več delovnih mest po dostopni ceni.

Za več informacij nas kontaktirajte.