CGS LABS z veseljem najavlja izdajo CGS LABS Civil Solutions 2024.1, programskega paketa, ki ponuja celovite in inovativne rešitve za projektiranje objektov nizkih gradenj. CGS LABS Civil Solutions vključuje programe:

 • PLATEIA (programska oprema za načrtovanje cest in obnovo cest)
  Nova različica vključuje: posodobljeno funkcionalnost REB in OKSTRA za nemški trg, novo orodje za iskanje CGS elementov in izboljšana orodja BIM.
 • FERROVIA (programska oprema za načrtovanje železnic in obnovo železniških prog)
  Nova različica vključuje: novo orodje za iskanje CGS elementov in izboljšana orodja BIM.
 • AQUATERRA (programska oprema za načrtovanje ureditev vodotokov)
  Nova različica vključuje: novo orodje za iskanje CGS elementov in izboljšana orodja BIM.
 • AUTOPATH (programska oprema za analizo poti in sledi vozil),
  z novimi funkcijami, kot so Easy Drive Aligned, Corner Align, Horizontal and Vertical Analysis with Offset in Export Analysis to Block. Vključuje tudi novo nacionalno knjižnico vozil za Poljsko.
 • AUTOSIGN (programska oprema za načrtovanje prometnih znakov in talnih označb),
  s posodobljeno funkcionalnostjo za poročila o prometnih znakih in talnih označbah ter novimi oz. posodobljenimi knjižnicami za Hrvaško, Češko in Češke železnice.

Programi iz zbirke CGS LABS Civil Solutions 2024.1 so združljivi z najnovejšimi različicami BricsCAD V24 in Autodesk AutoCAD in Civil 3D 2024. Delujejo pa tudi na predhodnih različicah teh CAD platform.

Za več podrobnosti o novostih in izboljšavah si oglejte dokument »Kaj je novega v CGS LABS Civil Solutions 2024.1«. Na našem YouTube kanalu si lahko ogledate tudi video-predstavitve in spletne seminarje.

Za preizkus najnovejše različice naše programske opreme se lahko prijavite na naši spletni strani. Če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije, nas lahko kadarkoli kontaktirate na support@cgs-labs.com.


Opomba:
Vsi uporabniki, ki imajo sklenjeno vzdrževanje programske opreme CGS LABS (CSM) ali najemajo programsko opremo CGS Labs, so upravičeni do brezplačne tehnične podpore in lahko že posodobijo na najnovejšo različico. Za več informacij nas kontaktirajte.


Raziščite nove funkcije