SPECIFIČNE REŠITVE IN SERVISI

MetroSTAT

MetroSTAT je napredna aplikacija za napovedovanje temperature in stanja cestišča. Primerna je predvsem za zahtevnejše odseke cest, kjer lahko razgibana topografija, snežna odeja, gost promet in ostali dejavniki povzročijo poslabšanje delovanja fizikalnega modela. V takšnih pogojih lahko napoved izboljšamo z uporabo statističnih metod, ki uspešno modelirajo zapletene nelinearne mehanizme, ki jih fizikalne enačbe ne morejo ustrezno opisati.

Rešitev je bila razvita v okviru projekta MetroSTAT, program Eurostars.

Želim več informacij >

MobilT

MobilT je celostna rešitev za mobilno termalno kartiranje cestišča in mikro-linijsko napoved temperature in stanja prometnih površin v pametnih mestih. Rešitev sestavljata MobilT merilnik za mobilni zajem temperature cestišča in MobilT aplikacija, ki meritve uporablja za mikro-linijsko napoved, ki je preko modernega spletnega vmesnika na voljo uporabnikom.

Rešitev je bila razvita v okviru projekta MobilT za pametna mesta, program Krepitev kompetenc in inovacijskih potencialov podjetij.

Želim več informacij >

FrostD

FrostD je nova generacija pametnih energijsko neodvisnih merilnikov temperature/vlage za zaznavanje zmrzali na prometnih površinah v urbanih območjih. Na voljo sta tudi spletna storitev in spletna aplikacija za nadzor in napovedovanje zmrzali.

Prototip rešitve je bil razvit v okviru projekta FrostD, program Eurostars.

Želim več informacij >

Želim več informacij