BIM upravljanje projektov in projektne dokumentacije

Viewpoint for Project omogoča učinkovito vodenje in sodelovanje na projektih in izboljšuje komunikacijo, delovne procese, mobilnost in podporo pri odločanju.

Podjetja gradbenega, energetskega in infrastrukturnega sektorja vidijo Viewpoint for Project kot rešitev, ki jim ustreza v celoti. Investitorji, arhitekti, vodje gradbišč, inženirji in podizvajalci jo uporabljajo za učinkovito izvedbo delovnih procesov in izboljšano komunikacijo na projektih.

Rešitev Viewpoint for Project ne ponuja le avtomatizacije in boljšega nadzora nad procesi dela, temveč so zahvaljujoč podpori BIM procesom in možnostmi dostopa do informacij kjerkoli in kadarkoli projekti zaključeni učinkovito in kvalitetno. Rešitev je enostavno uporabljati, sama investicija pa se hitro povrne, saj se poveča kakovost projektov in izboljša njihova finančna slika.

Viewpoint for Project povezuje ljudi, informacije in procese in s tem pomaga pri pravočasni oddaji projektov, finančnem spremljanju projektov in zagotavljanju, da so ti v okviru planiranih finančnih sredstev; izboljšuje kontrolo nad delovnim tokom dokumentacije ter pomaga pri učinkovitem upravljanju procesov deljenja, pregledovanja, revidiranja tehnične dokumentacije, risb in druge dokumentacije.

Upravljanje dokumentov

Enostavno dostopanje, upravljanje, deljenje in nadzor nad obsežno tehnično dokumentacijo, specifikacijami, plani, pogodbami, dnevniki dela in poročili.

Na terenu

Spletno orodje za upravljanje nalog in opravil, elektronski obrazci in kontrola nad procesi dela na terenu, izboljšujejo delovne postopke, mobilnost ter komunikacijo pri vseh gradbenih fazah projekta. Rešitev je zasnovana tako, da neposredno odgovarja potrebam dela na gradbišču.

Sodelovanje na projektih

Omogočeno je učinkovito upravljanje projekta, terminsko spremljanje, sledenje napredku, in zagotavljanje pravočasne oddaje projekta. Udeleženci lahko med seboj učinkovito sodelujejo in  enostavno pregledujejo aktualne verzije posameznih arhitekturnih in strukturnih modelov, modelov strojnih in elektro inštalacij (MEP) ali pa le te pregledujejo kot združene v en model.

BIM Manager

Delovno okolje, v katerem s sodelovanjem dosežemo hitrejšo izvedbo vseh faz projekta. Programska rešitev, v spletnem okolju omogoča projektnim ekipam enostaven dostop, urejanje in revidiranje modelov in s tem zagotavlja celovit pregled nad projektom.

Posvetujte se s strokovnjakom za Viewpoint For Projects

Dogovorite se za sestanek z našim strokovnjakom in preverite, kako vam Viewpoint For Projects lahko pomaga na vašem gradbišču.

Reference

Skupaj gradimo prihodnost